Over Mij

Hey, wat leuk dat je hier bent! Je wilt natuurlijk graag weten wie ik ben. Nou, ik ben Rina Balm-Duijnker, een gediplomeerd Pedagogisch medewerker en alweer zes jaar een zelfstandige ondernemer. Ik ben 48 jaar, getrouwd met Gertjan en mama van Milan (17) en Ninant (11).

Van 1999 tot 2013 heb ik bij diverse kinderopvang locaties gewerkt. In 2011 had ik naast mijn baan een webwinkel waar ik handgemaakte woonaccessoires en cadeauartikelen verkocht, creatieve workshops en kinderpartijtjes gaf. Dit heb ik alles bij elkaar zes jaar gedaan.

Sinds augustus 2014 ben ik mijn eigen kinderopvang Treintje100 (treintje100.nl) aan huis begonnen. Ik werk graag met kinderen en wil ze helpen met hun ontwikkeling en ze de gelegenheid en ruimte geven om spelenderwijs hun creativiteit en fantasie te ontdekken. Dit komt hun emotionele ontwikkeling ten goede en ook kan je zo de talenten van de kinderen herkennen en stimuleren. Om mij nog meer te professionaliseren, heb ik verschillende workshops en trainingen gevolgd en certificaten behaald. Een opleiding tot kindercoaching staat nog hoog op mijn lijstje.

Doordat ik een aantal verschillende blogs had gelezen, leek mij dit ook wel leuk om te gaan doen. Alleen kende ik het fenomeen bloggen niet en ik wist ook niet of ik kon schrijven. Daarom ben ik in 2015 een online workshop bloggen gaan volgen en vervolgens ben ik maar gewoon gaan schrijven. Ik wist niet dat ik het zó leuk zou vinden. Mijn vrienden op Facebook waren mijn eerste proefkonijnen. Vele en mooie reacties kreeg ik op mijn blogs en mijn schrijven.

Ik hoor jullie al denken; Wat doet ze veel? En waar haalt ze die energie vandaan?” Ja, dat hoor ik heel vaak. Maar ik ben niet iemand die graag stil zit. Ik ben een wervelwind die heel veel dingen leuk vind en steeds bezig is om nieuwe dingen te bedenken en te creëren.

Alles wat ik doe, doe ik met heel veel enthousiasme en vol overgave. Lukt het niet? Dan zoek ik gewoon weer wat nieuws, totdat er wel iets lukt! Creativiteit, humor en de nodige zelfspot vind ik hierin belangrijke ingrediënten. Dat maakt het leven en de dingen die ik doe, nóg leuker en een stuk prettiger!

Naast al mijn werkzaamheden ben ik ruim vierenhalf jaar bezig geweest met mijn grote droom, het schrijven van mijn boek Bengaalse curry met een bloemkoolsausje.

Of ik nog tijd heb voor mijn gezin, huishouden en sociale contacten? (Mijn man vindt van niet 😉) Maar ook dit gaat gewoon door hoor. Ik hou van een feestje op zijn tijd en ga graag met mijn man of met vriendinnen zo nu en dan op stap. Om in shape te blijven, doe ik aan fitness en hardlopen

Zo, in grote lijnen heb ik wel een beetje verteld wie ik ben en wat ik doe. Heb ik je nieuwsgierig gemaakt en wil je meer over mij lezen? Lees dan mijn blogs óf koop mijn boek, zodat je mij nóg beter leert kennen! Liefs Rina..