Bestellen

Bengaalse curry met een bloemkoolsausje

Bengaalse curry met een bloemkoolsausje is het openhartige verhaal van Rina Duijnker (1971), die op vijfjarige leeftijd is geadopteerd uit Bangladesh. Ze neemt je mee in haar herinneringen aan Bangladesh en haar adoptie in Nederland. Ze beschrijft hoe de moeizame relatie met haar adoptiemoeder in haar hele leven een rol heeft gespeeld.
Het verhaal geeft inzicht in de vragen en emoties waar geadopteerden mee worstelen, zoals: Wie zijn mijn ouders? Kloppen mijn gegevens? De basale vraag ‘Wie ben ik?‘, wordt door Rina met een lach en een traan belicht en staat ook centraal in de ervaringen van andere Bengaalse geadopteerden. Het boek doet je beseffen dat deze vraag niet altijd gemakkelijk te beantwoorden is.
Ook voor niet-geadopteerden vormt Rina’s leven een inspirerend verhaal.

‘Voor alle geadopteerden is dit een belangrijk en informatief boek. Het gaat over het land Bangladesh zelf, maar vooral over de gevolgen van het verlies van de eigen moeder, over het proces van aanpassing aan het adoptiegezin en over antwoord krijgen op de vraag wie men nu eigenlijk is. Ook voor adoptieouders en hulpverleners van adoptiegezinnen is dit een verhelderend boek.‘ 

Prof. René Hoksbergen
(emeritus hoogleraar adoptie)

PRIJS: € 22,50 (EXC. €2 VERZENDKOSTEN)

Bestellen

Hallo….
Leuk dat je mijn boek wilt bestellen.
Ik neem je graag op reis door Bangladesh, adoptie en leven in Nederland.

Vul onderstaand formulier in en na betaling:
(Onder rekeningnummer: NL04RBRB0706633903 R.E. Balm Duijnker)
En dan stuur ik je mijn boek zo snel mogelijk toe. 

  Voornaam *

  Achternaam *

  Straat/Huisnummer *

  Postcode *

  Plaats*

  Email Adres*

  Telefoonnummer

  Aantal Boeken*

  Opmerking